A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПРОЕКТ НА МІЛЬЙОН ГРИВЕНЬ

Дата: 03.07.2020 09:51
Кількість переглядів: 1895

Цього тижня будівельники взялися за спорудження нової огорожі навкруги школи. Робота спланована так, що металевими секціями буде охоплено практично весь тамтешній квартал – територію навчально-виховного комплексу і центру соціально-психологічної реабілітації дітей (притулок).

Загальна протяжність огорожі – 840 метрів. Металеві секції розміром два метри у довжину і такі ж у ширину вже виготовлені. Вартість проекту становить близько одного мільйона гривень. Роботи фінансуються з бюджету Затишанської селищної ради.

- Нова огорожа передбачає троє воріт і дві хвіртки,-  розповів голова Затишанської громади Геннадій Топольницький. –  Двоє воріт призначені для транспорту обслуговування території -  асенізатора, сміттєвоза, вантажних автомобілів для підрізки дерев, а також для доставки продуктів до харчоблоків. Окремі ворота будуть для шкільного автобусу – ми плануємо прибрати напівзруйновану котельню біля стадіону й облаштувати тут майданчик. Все для того, щоб учні могли висаджуватися з транспорту в безпечному й просторому місці і виходити на чистий тротуар. Також встановимо невеликий навіс, аби школярі чекали автобус у затінку і були захищені від несприятливих погодних умов.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь