Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РЕТЕЛЬНО РОЗГЛЯДАЛИ КОЖНЕ ПИТАННЯ

Дата: 02.07.2020 16:58
Кількість переглядів: 803

Сьогодні в Будинку культури під керівництвом голови ОТГ Геннадія Топольницького відбулося засідання 38-ої сесії Затишанської селищної ради сьомого скликання.

На розгляд депутатів було винесено 45 питань порядку денного.

Під час двогодинної роботи прийнято ряд рішень:

  • про затвердження ставок місцевих податків і зборів;
  • про продовження дії контракту з директором комунального підприємства «Господар»;
  • про затвердження програми «Здоров’я» на 2020-2024 роки та програми забезпечення житлових умов багатодітним сім’ям на поточний рік;
  • про внесення змін до бюджету, до діючих програм з благоустрою, соціально-економічного та культурного розвитку, а також соціального захисту населення;
  • про затвердження проектів землеустрою жителям громади тощо.

Депутати працювали досить плідно, ретельно розглядаючи кожне питання та приймаючи виважені рішення. Адже за цим стоїть не лише загальний розвиток громади, а й конкретні долі людей.

Зокрема, депутати підтримали пропозицію голови ОТГ Геннадія Топольницького про придбання житла для однієї з багатодітних родин. На цей рік з бюджету ОТГ виділено 200 тисяч гривень.

 Досить бурхливо обговорювалося питання будівництва нових дитячих майданчиків та розширення трьох вже існуючих – практично всі вважають, що таких місць для активного дозвілля малечі має бути якомога більше, причому в різних куточках Затишшя та селах громади.

Це лише загальна картина про хід сесії. Більш детально про соціально важливі рішення депутатів ми інформуватимемо жителів ОТГ у наступних оновленнях новин. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь