Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Випускники 9 класу Затишанської опорної школи отримали свідоцтва про здобуття базової середньої освіти

Дата: 12.06.2020 11:23
Кількість переглядів: 1401

             Діти, батьки і вчителі зібралися у фойє рідного навчального закладу. Для уникнення значного скупчення людей, адміністрація школи прийняла рішення вручати свідоцтва невеликим групам учнів. Для цього склали графік за алфавітом і погодили його з батьками.

            У призначений час прийшла перша група дев’ятикласників. З теплотою та любов’ю до них звернулися директор школи Людмила Олександрівна Чумак, класні керівники Ірина Владиславівна Лукіянчук та Олена Дмитрівна Чорномаз, а також перші вчителі Ольга Михайлівна Пукас і Василина Григорівна Галишина. Їх щирі слова та добрі побажання зворушили дітей до сліз.

            - Звичайно, в цьогорічних «карантинних» умовах ми не змогли влаштувати дітям урочисте вручення свідоцтв, проте намагалися зробити цю мить святковою, поділилася емоціями Л.Чумак. – Чекаємо всіх випускників дев’ятого класу 1 вересня і сподіваємося, що в нас буде великий 10 клас, а може й два. Адже у зв’язку із захворюванням на коронавірус чимало батьків побоюються відпускати дітей на навчання за межі ОТГ.

            - Цього року базову середню освіту в Затишанській опорній школі здобув 41 учень, а Тетяна Хомінець закінчила 9 клас з відзнакою, додала заступник директора з навчальної роботи Вікторія Іванівна Гоцуленко. – Сердечно бажаю, щоб  діти обрали правильний шлях і здобули  професію до душі, а якщо вирішать повернутися до школи у 10 клас ми їх дуже чекаємо!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь