Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Торосівська школа майже готова до нового навчального року

Дата: 10.06.2020 11:32
Кількість переглядів: 1005

У школі села Торосове ремонтні роботи наближаються до завершення. Колектив навчального закладу потрудився на славу – практично всі класи, коридори, кухня, їдальня та інші приміщення оновлені і чекають учнів 1 вересня.

Голова Затишанської громади Геннадій Топольницький та начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Альона Мирзакірова щотижня інспектують хід робіт, на місці визначають потреби навчального закладу.

Цього року планується оновити меблі та обладнати за сучасними вимогами класи хімії і біології для старших учнів.

Для майбутніх першокласників теж буде все новим – починаючи від капітального ремонту приміщення і завершуючи меблями та необхідним для продуктивних уроків обладнанням.

Світлі й просторі класи, пофарбовані в яскраві кольори коридори, впорядкована прилегла територія з подвір’ям, встеленим плиткою, створюють якийсь особливий затишок і комфорт у торосівській школі.   

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь