A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

В опорній школі розпочалися ремонтні роботи

Дата: 02.06.2020 09:34
Кількість переглядів: 530

Щоб не гаяти час на карантині, керівництво громади дало старт ремонтним роботам в приміщенні Затишанської опорної школи. Оскільки в минулому році привели до порядку усі класи та коридор на першому поверсі, то зараз взялися до другого поверху.

Голова громади Геннадій Топольницький і начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики ОТГ Олена Мирзакірова проінспектували хід робіт і поспілкувалися з директором опорного закладу Людмилою Чумак.

Бригада будівельників зараз капітально ремонтує вчительську, кабінети для двох заступників та окрему кімнату для шкільного психолога і соціального педагога.

- Ми вирішили дещо перепланувати розміщення кабінетів, бо було так, що учень, аби потрапити до психолога чи соціального педагога, мав пройти через всю вчительську, – зауважила О.Мирзакірова. – Це не тільки незручно, а й неправильно. Відтепер дитина зможе одразу зайти до їх кабінету і вирішити всі питання у більш комфортній атмосфері.

До того ж, будуть створені гарні умови для роботи та спілкування педагогів у вчительській. Якісний ремонт та нові меблі сприятимуть їх продуктивній діяльності та гарному настрою.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь