A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Ми підтримуємо керівника громади

Дата: 30.01.2020 10:41
Кількість переглядів: 241

22 січня в мережі Facebook було поширено статтю щодо аудиторської перевірки Затишанської селищної ради. Після ознайомлення з її змістом в нас виникла велика хвиля обурення. Бо Геннадія Миколайовича Топольницького ми знаємо як відповідального, принципового і чесного керівника, який робить все прозоро, дбаючи про інтереси громади. Поширена інформація лягла тінню не лише на голову нашої ОТГ, а й на весь колектив селищної ради. Чому в статті не було роз’яснення знайдених порушень? Інформація була подана лише загальними фразами й піднесена з такої позиції, яка вигідна недоброзичливцям. Та це й зрозуміло, адже скоро вибори…

Дана ситуація лише показала, хто дійсно підтримує, а хто лише очікує допущення помилки. Зі сторони легко критикувати, аніж прямо запитати, чому так і спробувати зрозуміти.

Ми з впевненістю стверджуємо, що голова нашої громади Геннадій Миколайович Топольницький – справжній господар, сильний лідер, в якого слова ніколи не розходяться з ділом. Це дисциплінована, чесна, порядна, щира, доступна в спілкуванні людина, яка завжди вислухає і допоможе втілити нові ідеї та проекти.

За керівника краще говорять його справи, правда? А подивімося навколо, яких позитивних змін щодня зазнає наша громада і школи зокрема. Ми, керівники закладів освіти, щиро вдячні Геннадію Миколайовичу Топольницькому, його сильній команді, виконавчому комітету, депутатському корпусу всіх рівнів за асфальтовані дороги, вуличне освітлення, дитячі майданчики, євроремонти і обладнання за сучасними стандартами класних кімнат, дитячого садка, їдальні. Саме завдяки його вмілому керівництву наші багаторічні мрії стали реальністю.

Тому, шановний Геннадію Миколайовичу, продовжуйте й надалі радувати нас всіх високими рейтинговими показниками громади, своєю активною життєвою позицією, людяністю, безкорисливістю, великим бажанням зробити наш край найкращим. Ми віримо в Вас, Ваші чіткі, добре продумані дії. Підтримуємо Ваші ідеї і задуми для розвитку інфраструктури наших сіл. Дуже просимо: не звертайте уваги на тих, хто хоче заплямувати Ваше добре ім'я. Повірте, ці люди захищають тільки власні інтереси, а таких не так вже й багато. Ці проблеми ми обов'язково подолаємо, бо разом ми – велика сила! Нехай допомагає Вам Господь в усіх добрих справах на благо розвитку Затишанської ОТГ!

Хай доля щаслива завжди у Вас буде,

Хай збудуться мрії і задуми всі.

Хай кожен Ваш день буде схожим на диво

І все в житті буде – на висоті!!!

 

Наталія Годовенко, директор Торосівського навчально-виховного комплексу

Людмила Чумак, директор Затишанської опорної школи

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь