A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Урочисте відкриття стадіону для міні-футболу опорного закладу в смт.Затишшя

Дата: 15.07.2019 17:17
Кількість переглядів: 1391

13 липня поточного року в Затишанській громаді відбулась значна подія - урочисте відкриття стадіону для міні – футболу опорного закладу «Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад І – ІІІ ступенів – дошкільний заклад» смт.Затишшя Захарівського району Одеської області. В цей день радість односельців розділили голова Затишанської селищної ради Г. М. Топольницький, народний депутат України О. С. Пресман, депутат обласної ради М. С. Кузькевич, помічник народного депутата України В. О. Крилова, голова Захарівської районної ради В. А. Думитрашко, голова Захарівського районної державної адміністрації О. К. Осійчук, начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики селищної ради О. К. Мирзакірова, працівники виконавчого апарату селищної ради, голови сільських рад та керівники підприємств, організацій і устав району, гості селища. 
«Спочатку була ініціатива, яку було враховано та внесено до основних завдань Стратегічного плану розвитку Затишанської громади на 2019-2023 роки. А далі виготовлення технічної документації, передбачення коштів в бюджеті, проведення тендерних процедур тощо. Загалом проект реалізувався протягом року, з липня 2018 року по липень 2019 року. Було багато труднощів, адже на проведення робіт з реалізації даного проекту потрібно було виділити кошти з місцевого бюджету майже 5 мільйонів. Сума, зрозуміло, завелика для нашого бюджету. Але завдяки співпраці з депутатами Верховної Ради України О.С. Пресманом, обласної ради М. Д. Кузькевичем ми маємо сьогодні ось такий гарний стадіон. Завдяки Олександру Семеновичу з державного бюджету до селищного бюджету надійшли кошти у розмірі 2 мільйони 200 тисяч гривень, за рахунок яких проведено перший етап робіт (планування території, земляні роботи, закупка необхідних матеріалів), подальші етапи реалізувались за рахунок місцевого бюджету» - розповів голова Затишанської селищної ради Геннадій Топольницький.
«Дуже зворушливим було відкриття: я з повагою прийняв вітальний хліб -сіль і перерізував стрічку. Радісно було бачити справжній футбольний матч-відкриття! Юні футболісти Захарівки і Затишшя показали клас! Боявся не сплохувати, коли мені надали право першого удару : Президент обласної Федерації фуболу повинен тримати марку!» - поділився своїми почуттями О. С. Пресман. 
Новенька спортивна споруда, що розміщення в центрі селища має не лише футбольне поле для міні-футболу з штучним покриттям, а й включає в себе волейбольне і баскетбольне поле, бігові доріжки та різноманітні вуличні тренажери. Територія освітлюється, облаштована тротуарною плиткою.
Стадіон облаштований за сучасними стандартами, а це спортивна перспектива для молоді. Молодь – майбутнє нашої громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь