A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відзначилися у метанні гранати

Дата: 19.06.2019 08:49
Кількість переглядів: 364

Відзначилися у метанні гранати

Команда Торосівського НВК взяла участь в обласному етапі всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), що тривала протягом тижня на базі оздоровчого табору в Білгород-Дністровському районі.

Це перший виступ представників ОТГ на змаганнях такого рівня. Але, незважаючи на дебют, торосяни продемонстрували непогані результати і привезли додому грамоти за друге місце у метанні гранати. Серед 46 команд вони стали одними з кращих.

Із самого початку діти були дуже позитивно налаштовані на перемогу, мали відповідний командний дух і зробили все можливе для хорошого результату. 

Весь час команду супроводжували спеціаліст відділу з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської ОТГ Людмила Олександрівна Чумак, вчителі Торосівського НВК Юрій Павлович Кущенко та Юлія Миколаївна Бережок. Громада забезпечила юних «соколят» всім необхідним – незважаючи на централізоване харчування, яким були забезпечені всі учасники гри, в автобус також завантажили чай, каву, печиво, макарони з тушонкою, каші, картоплю, фрукти. Крім цього, були закуплені одяг, взуття, альпіністське спорядження, палатки, посуд  та інші необхідні речі.

 Нинішня участь у змаганнях такого рівня була, так би мовити, розвідувальною. Дорослі нотували всі нюанси, аби наступного року команда виступила ще краще.

На знімку: учасники обласного етапу гри «Сокіл» («Джура»)

"Одеські вісті"

Рубрика: 

Соцсфера

Влада

Выпуск: 

19.06.2019

Автор: 

Олена Харченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь