A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Свято Святого Миколая в Затишанському центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей служби у справах дітей Захарівської районної державної адміністрації.

Дата: 20.12.2018 16:07
Кількість переглядів: 739

В центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей вирує святкова атмосфера. Малеча в очікувані свята, адже наступило 19 грудня 2018 року. Всім відомо, і дорослим, і дітям, що в цей день свято Святого Миколая.

Святий Миколай – не вигаданий казковий персонаж, а легенда української історії. Кожного року, 19 грудня, українці святкують День Миколая, не зважаючи на багаторічні спроби «витіснити» його казковим Дідом Морозом та Сантою. Постать Святого Миколая пов’язане не просто із святкуванням чи подарунками, вона вчить тому, що кожна людина отримує винагороду за добрі вчинкиДітям обіцяють, що Святий Миколай покладе їм під подушку подарунок, якщо вони будуть добрими. А тим, хто провинився поганими вчинками – покладе під подушку різку чи шматок вугілля. Звісно ж, у цей день діти отримували саме солодощі та подарунки, але такі легенди вчили їх, що навіть добро повинне бути справедливим. І вчили не просто тому що «так треба», адже сама постать Святого Миколая давала власний приклад доброї людини.

Величезну кількість легенд припасли українці про доброго Святого, який допомагає усім маленьким та сумним. Проте, як ми знаємо, щирість, доброта та слухняність є запорукою зустрічі зі святим

В цей день вихованців Центру завітали привітати голова Захарівської районної ради Думитрашко В. А., заступник голови Захарівської районної державної адміністрації Осійчук О. К., депутат Одеської обласної ради Кузькевич М. Д., помічник народного депутата Верховної Ради України О. С. Пресмана Крилова В. О., голова Затишанської селищної ради Топольницький Г. М., заступник голови селищної ради з питань діяльності виконавчих органів Клапатюк В. Г., настоятель Свято-Архангело - Михайлівського  храму отець Сергій , приватний підприємець О. Тернавська та інші., які подарували дітям солодощі та іграшки.

Вихованці підготували для гостей чудову святкову виставу, по завершенню якої гості висловили свою подяку та побажання.

Традиційно директор Центру запропонувала присутнім гостям зробити фото на згадку про цей чудовий для її вихованців день.

               



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь