A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Ще одна одиниця спеціалізованої техніки поповнить машинно-тракторний парк Затишанського комунального підприємства "Господар"

Дата: 10.12.2018 12:50
Кількість переглядів: 341

Ранок, 06 листопада 2018 року. На подвір’ї перед Затишанською селищною радою красується новенький, щойно доставлений поставщиком, самоскид. Це гарна новина. Адже даний автомобіль поповнить машинно-тракторний парк Затишанського комунального підприємства "Господар". Самоскид придбано Затишанською селищною радою за кошти інфраструктурної субвенції.

В поточному році селищною радою з метою покращення матеріально-технічної бази Затишанського комунального підприємтсва було підготовлено та направлено на розгляд до Мінрегіонбуду проектну заявку «Придбання асенізаційного автомобіля та автомобіля-самоскида для покращення матеріально-технічної бази Затишанського КП «Господар» Затишанської селищної ради Захарівського району Одеської області», видатки на яку здійснюватимуться за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. За результатами розгляду проектна заявка отримала позитивний висновок та Мінрегіобудом було виділено фінансування на її реалізацію 1500,00 тис. грн. За кошти інфраструктурної субвенції придбано два автомобілі: асинізаційний та самоскид. Асинізаційний автомобіль придбано на умовах співфінансування.

Працівники виконавчого апарату селищної ради сподіваються, що придбана спецтехніка дасть можливість суттєво покращити економічний стан комунального підприємства "Господар", збільшити кількість надання населенню громади послуг та виконувати роботи, пов’язані з поліпшенням умов для проживання жителів населених пунктів громади, забезпечити санітарне та епідеміологічне благополуччя населення, утримання і належному стані територій , дотримання чистоти та порядку у населених пунктах, що входять до юрисдикції Затишанської селищної ради. 
З придбанням нових транспортних засобів спеціального призначення стане можливим розширення можливостей надання послуг і поза межами громади.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь