A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

На базі Затишанської ОТГ відбувся навчальний візит в рамках програми «Маршрути успіхів» на тему: «Перші підсумки після об’єднання. Розробка стратегії розвитку об’єднаної територіальної громади».

Дата: 26.10.2018 10:17
Кількість переглядів: 436

25 жовтня 2018 року на базі Затишанської об’єднаної громади відбувся навчальний візит в рамках програми «Маршрути успіхів» на тему: «Перші підсумки після об’єднання. Розробка в стратегії розвитку об’єднаної територіальної громади».  Ініціатором проведення заходу є Одеське відділення Асоціації міст України, яке реалізує проект «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування у Україні». В заході брали участь представники Одеського відділення Асоціації міст України, об’єднаних територіальних громад, преси та телебачення.

                Під час навчального візиту учасникам заходу було презентовано Затишанську ОТГ та ознайомлено з просторовим розвитком громади. (з презентацією можна ознайомитись за посиланням https://rada.info/upload/users_files/04379255/90f6c7c7ea48e2e40642fb796197ba15.pptx). Після офіційної частини учасники ознайомились з об’єктами соціальної та інфраструктурної сфери.   

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь