Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

На базі Затишанської ОТГ відбувся навчальний візит в рамках програми «Маршрути успіхів» на тему: «Перші підсумки після об’єднання. Розробка стратегії розвитку об’єднаної територіальної громади».

Дата: 26.10.2018 10:17
Кількість переглядів: 491

25 жовтня 2018 року на базі Затишанської об’єднаної громади відбувся навчальний візит в рамках програми «Маршрути успіхів» на тему: «Перші підсумки після об’єднання. Розробка в стратегії розвитку об’єднаної територіальної громади».  Ініціатором проведення заходу є Одеське відділення Асоціації міст України, яке реалізує проект «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування у Україні». В заході брали участь представники Одеського відділення Асоціації міст України, об’єднаних територіальних громад, преси та телебачення.

                Під час навчального візиту учасникам заходу було презентовано Затишанську ОТГ та ознайомлено з просторовим розвитком громади. (з презентацією можна ознайомитись за посиланням https://rada.info/upload/users_files/04379255/90f6c7c7ea48e2e40642fb796197ba15.pptx). Після офіційної частини учасники ознайомились з об’єктами соціальної та інфраструктурної сфери.   

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь