A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відбулось засідання шістнадцятої сесії селищної ради сьомого скликання

Дата: 21.05.2018 11:40
Кількість переглядів: 376

11 травня 2018 року у актовій залі селищної ради відбулось пленарне засідання шістнадцятої сесії сьомого скликання. На порядку денному 37 питань, а саме :
1. Про затвердження розпоряджень голови селищної ради, виданих у міжсесійний період

2. .Про визначення представника Затишанської селищної ради, делегованого для роботи у складі Госпітальної ради 5 госпітального округу Одеської області

3. Про внесення змін до рішення Затишанської селищної ради від 17.03.2017 р. № 76/1-УІІ «Про затвердження граничних сум витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп’ютерів за рахунок селищного бюджету»

4. Про затвердження переліку проектних заявок, які фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад

5. Про затвердження переліку об’єктів, які будуть фінансуватись у 2018 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад

6. Про затвердження Програми «Безпечна громада» на 2018-2019 роки

7. Про затвердження Програми з благоустрою населених пунктів Затишанської селищної ради на 2018-2020 роки

8. Про затвердження Програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Затишанської селищної ради на 2018-2021 роки

9. Про внесення змін до рішення Затишанської селищної ради від 12.07.2017 р. № 125/1-УІІ «Про затвердження Плану (програми) соціально-економічного та культурного розвитку Затишанської селищної ради на 2017-2018 роки»

10. Про затвердження Програми літнього відпочинку та оздоровлення дітей Затишанської селищної ради на 2018 рік

11. Про затвердження Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та осіб із їх числа Затишанської селищної ради на 2018 рік

12. Про придбання легкового автомобіля

13. Про виділення коштів з місцевого бюджету для співфінансування проекту

14. Про внесення змін до рішення Затишанської селищної ради від 22.12.2017р. № 238/1-УІІ «Про бюджет Затишанської селищної ради на 2018 рік»

15. Про затвердження структури та штатної чисельності працівників КЗ «Затишанський Будинок культури»

16. Про внесення змін до штатного розпису Затишанського КП «Господар», затвердженого рішенням Затишанської селищної ради від 12.04.2017 р.№ 87/1-УІІ «Про затвердження штатного розпису Затишанського КП «Господар»

17. Про затвердження Правил благоустрою території смт.Затишшя та населених пунктів, що входять до юрисдикції Затишанської селищної ради Захарівського району Одеської області

18. Про внесення змін до Правил утримання домашніх тварин на території Затишанської селищної ради, затверджених рішенням Затишанської селищної ради від 26 жовтня 2017 р. № 200/1-УІІ

19. Про взяття на баланс Затишанської селищної ради мереж вуличного освітлення с. Торосове

20. Про передачу майна комунальної власності територіальної громади у господарське відання Затишанському КП «Господар»

21. Про затвердження Переліку адміністративних послуг з питань державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень

22. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг з питань державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень

23. Про затвердження проектної документації «Капітальний ремонт дорожнього покриття від буд. № 28 по вул. Колгоспна до перехрестя з вул. Східна в смт. Затишшя Захарівського району Одеської області»

24. Про затвердження проектної документації «Капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Колгоспна від перехрестя з вул. Елеваторна до провулку Молодіжний в смт.Затишшя Захарівського району Одеської області»

25. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція мереж вуличного освітлення від ТП-44 смт.Затишшя Захарівського району Одеської області»

26. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція мереж вуличного освітлення від ТП-86 смт.Затишшя Захарівського району Одеської області»

27. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція мереж вуличного освітлення від ТП – 231 в смт.Затишшя Захарівського району Одеської області»

28. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція мереж вуличного освітлення від ТП – 102 по вул. 1 Травня, вул. Зелена, вул. Серьогіна смт.Затишшя Захарівського району Одеської області»

29. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція мереж вуличного освітлення від ТП – 102 по вул. Перекопська, вул. Перемога, вул. 8 Березня смт.Затишшя Захарівського району Одеської області»

30. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція мереж вуличного освітлення від ТП – 204 в смт.Затишшя Захарівського району Одеської області.

та сім земельних питань.

У роботі засідання взяли участь 15 депутатів із 22. Запрошені заступник голови селищної ради з питань діяльності виконавчих органів Клапатюк В. Г., керуючий справами виконавчого апарату селищної ради С. А. Петренко, т.в.о. старости сіл М.П. Кущенко, головний спеціаліст відділу з питань земельних відносин, архітектури та ЖКГ селищної ради Г. Д. Синько, начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики селищної ради Мирзакірова О. К., начальник фінансово-економічного відділу селищної ради Романик О. І. та присутній депутат Захарівської районної ради О.І. Журавленко.
Робота депутатів в пленарному засіданні сесії селищної ради проходила злагоджено та була продуктивною і конструктивною. Всі питання порядку денного розглянуто протягом трьох годин 20 хвилин.

Слід відмітити, що прийняті рішення є важливими для розвитку громади. Наприклад, завдяки прийнятим рішенням в структурі КЗ "Затишанський Будинок культури" створено одне , а в Затишанському КП "Господар" - чотири робочих місця. Прийнято ряд важливих Програм, реалізація яких дасть можливість покращити благоустрій та санітарний стан населених пунктів громади, здійснити заходи щодо профілактики правопорушень і протидії зростанню злочинності тощо.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь