A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Участь керуючого справами виконавчого апарату Затишанської ОТГ в короткотерміновому семінарі на тему "Актуальні питання реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади. Бюджетна децентралізація."

Дата: 05.05.2018 13:50
Кількість переглядів: 513

У період з 25 по 27 квітня у відділі підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України відбувся тематичний короткотерміновий семінар «Актуальніпитання реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади. Бюджетна децентралізація» з підвищення кваліфікації сільських, селищних, міських (міст районного значення) голів, голів об’єднаних територіальних громад, старост, заступників голів, посадових осіб місцевого самоврядування Одеської області в якому взяла участь керуючий справами виконавчого апарату селищної ради Петренко С. А.
 

              У перший день семінару відбулося виїзне навчання в офісі Одеського центру розвитку місцевого самоврядування.  Під час навчання були розглянуті наступні питання: «Децентралізація: стан прав та завдання на 2018 рік»; «Бюджетна децентралізація: виклики третього етапу», які висвітлили радник з питань децентралізації Гуненкова О.В. та радник з питань бюджету Голинська О.В.
Слухачі отримали відповіді на запитання.
26 квітня відбулося виїзне практичне заняття в Авангардівській селищній раді Овідіопольського району. Голова Авангардівської селищної ради Овідіопольського району - Хрустовський Сергій Григорович розповів про роботу ради, здобутки. Особисто провів огляд об’єктів інфраструктури Авангардівської селищної ради, а саме: адміністративної будівлі селищної ради, Центру надання адміністративних послуг, комунального підприємства, школи, дитячого садочку, площі ім. В.Л. Добрянського, відповів на численні запитання учасників семінару.
У період навчання було проведено цікаві лекції: «Новації в трудовому законодавстві», «Дотримання вимого трудового законодавства як елемент запобігання та протидії корупції в органах публічної влади», «Сталий розвиток територій в контексті раціонального землекористування», а також треніг «Управління конфліктами. Конструктивне вирішення конфліктів».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь