A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

«Свято осені» завітало в гості

Дата: 17.11.2017 11:46
Кількість переглядів: 411

27 жовтня в дошкільному підрозділі «Дивосвіт» опорного закладу «Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний заклад» смт.Затишшя Захарівського району Одеської області» відбулося «Осіннє свято урожаю». Підготували та провели його вихованці старшої групи «Ромашка» на чолі з вихователькою Гуркуш Вікторією Сергіївною. Слід відзначити звичайно ж роботу музичного керівника Зварича Ярослава Валентиновича, а також помічника вихователя Шевченко Наталії Анатоліївни .
Залунала музика, полилась весела пісенька, завітала до зали осінь-чарівницяю. Принесла вона малятам із полів, садів, грядок повний кошик загадок. Слухала золотокоса віршики, які вивчили дітки, милувалася костюмами, в які одягли дітей батьки. Крім цього, вона також подарувала діточкам різнокольорові листочки і запросила їх разом з вихователем до таночку «Осінні листочки». Вони із задоволенням танцювали, співали, грали «Сонечко і дощик». 
Посилала осінь на прощання свої найкращії вітання, всім щастя бажала і гостинцями пригощала. Для діточок свято продовжувалося солодким столом, де всі обмінювалися своїми емоціями.

 

           Фото без опису                           Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь