A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

В селі Торосове Затишанської ОТГ відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню 8 Березня.

Дата: 15.03.2018 09:09
Кількість переглядів: 427

 

     Це свято найочікуваніше  для всіх жінок. Адже саме цього дня вони чекають  приємних  несподіванок, подарунків, сюрпризів. Саме таку приємну несподіванку  ми, торосяни,  отримали будучи на святковому концерті, де були запрошені гості: голова Затишанської ОТГ  Г.М.Топольницький, начальник Управління ОКМП Затишанської с/р О.К.Мирзакірова, в.о.старости М.П.Кущенко. Але найпочеснішими гостями в залі були всі жінки, яким і присвячувався даний захід.

      Святковий концерт  розпочався  привітанням голови нашої  Затишанської  ОТГ Геннадія Миколайовича Топольницького, який привітав нас із найжіночнішим святом весни та  побажав любові у серці, добробуту у кожному домі. Марія Петрівна Кущенко  також привітала всіх присутніх щирими слова. Дані виступи завершилися приємною несподіванкою  – врученням тюльпанів всім присутнім жінкам.

      Окремо висловлюю велику подяку творчому колективу аматорів та працівників  БК за  організацію концертної програми: Оксані Вадовській,  Ользі Мельниковій, Наталії Гулик, Наталії Березанцевій, Інні Штаєвій, Олені Фраєр, Олені Клишавій.  Для присутніх на святі лунали музичні композиції та пісні, привітальні вірші та прості веселощі, а гості віддячили оплесками та щирими посмішками.  Кожен  художній номер  супроводжувався  сердечними словами  привітання чарівних  ведучих В.Зінчук та О.Кущенко. В залі було прохолодно, але ніхто цього не відчував. Під  веселі та запальні пісні вокального колективу  хотілося танцювати, співати разом з ними. Коли лунали  ліричні пісні,  то у декого з’являлись сльози на очах від спогадів про своє дитинство,  своїх  матусь . Приємно було побачити  на сцені  хореографічний  колектив  учнів нашої школи  під керівництво  Л.В.Годовенко, сестричок Вікторії Гушан та Надії Рожка з піснею «Мамині очі»,  Л.Пинзар,  яка заспівала пісню для бабусі,  а  для матусь веселу пісню ми почули  від учнів  3 класу під керівництвом Л.В.Артеменко.

    Низькій уклін Вам, дорогі дівчата, за приємні  хвилини, які  ви нам подарували.  Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя, творчого натхнення, мирного неба над головою.

    А наостанок, я щиро дякую голові Затишанської  ОТГ  Г.М.Топольницькому  та виконавчому комітету , які відроджують наше культурне дозвілля, яке надає нам можливість відволіктися від повсякденних клопотів та роботи. Бути хорошим очільником громади дано не кожному, але нашій Затишанській ОТГ з Вами дуже пощастило! Це справжній талант — бути таким професіоналом своєї справи. Бажаю Вам здоров’я, оптимізму, реалізації ідей і задуманих планів, посмішок фортуни, успіху, сімейного благополуччя, щастя, бадьорості духу, стабільності, позитиву, яскравих подій, незабутніх вражень і тільки щасливих випадків! Ми, торосяни, бажаємо  завжди залишатися таким же уважним, життєрадісним, креативним, тактовним, цілеспрямованим, який вміє передбачати всі ситуації на два кроки вперед. Нехай  Ваше особисте життя тільки надихає Вас до нових подвигів в роботі, а робота стимулюває до добробуту і комфорту у Вашому будинку.

З повагою, Ольга Михайлюк від імені всіх вдячних торосянів

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь