A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

НАВІТЬ МАТІНКА-ПРИРОДА ПЛАЧЕ ЗА СВОЇМ ВІРНИМ СИНОМ

Дата: 12.12.2022 09:51
Кількість переглядів: 223

Жителі Затишанської громади 11 грудня провели в останню дорогу загиблого поблизу Білогорівки на Луганщині воїна Василя Валентиновича Щербакана. Народився він 16 грудня 1987 року, а загинув 3 грудня 2022 року в бою за Україну.

Плакала не лише природа, зранку омиваючи дощем-сльозами все навкруги - не могли стримати сліз і сотні затишан, які прийшли віддати шану своєму відважному земляку.

Стоячи на колінах, о 10 годині люди зустрічали домовину, котру військові привезли родині Щербакан.

Важко, нестерпно боляче було бачити згорьованих матір, брата, дружину, маленьких діточок, усіх рідних та близьких - їхньому горю немає меж, ніякі слова зараз не полегшать їх болючої непоправної втрати.

З дому процесія рушила до місцевого храму, де священик відслужив заупокійну службу. Після цього велелюдне зібрання провело загиблого воїна до місця його вічного спочинку.

Прощальні промови на цвинтарі сказали Затишанський селищний голова Геннадій Топольницький та представник військового комісаріату Андрій Майнич.

Вічна слава і світла пам'ять нашому Герою, відважному воїну і просто добрій та щирій людині - Василю Валентиновичу Щербакану. Це ім'я назавжди увійде в історію нашого краю як приклад мужності і вірності українському народові.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь